Bus tour

Met de bus op schoolreisje in Friesland

In Friesland ligt het voor de hand om een schoolreisje te organiseren dat iets met water te maken heeft, maar u kunt er ook meer dan prima terecht voor een uitstapje van een heel ander kaliber. Natuurlijk is de keuze voor waar u kinderen mee naartoe neemt afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en van de lengte van de reis. Gaat u bijvoorbeeld maar een dagje of worden het misschien wel een paar dagen? Wat voor schoolreisje het ook wordt, één ding hebben ze allemaal gemeen: u komt er gemakkelijk met de bus. Niet met het openbaar vervoer maar met een luxe touringcar van De Jong Tours in Damwoude.

De juiste bus met de juiste service

Bij De Jong Tours in Damwoude hebben ze al meer dan negentig jaar ervaring in de verhuur van precies die touringcar die voor uw schoolreisje geschikt is. Daarnaast bieden ze precies die service die u belangrijk vindt. Gaat u met een wat kleinere groep, dan is de VIP-touringcar tot 34 personen, waarin zelfs tafelsetjes te vinden zijn, dé uitkomst. Maar ook grotere groepen, tot maximaal 58 personen per bus, zitten in de zeer luxe uitgeruste bussen precies goed. Natuurlijk kunt u met een grote groep ook meerdere bussen tegelijk huren.

 

Leuke locaties voor plezier en cultuur

Aan het vervoer zal het dus beslist niet liggen, dat is al een belevenis op zich, maar waar brengt een touringcar van De Jong Tours u zoal naartoe? Wat dacht u van Outdoor Point, een super stoere belevenis voor kinderen vanaf 11 jaar. Hebben uw leerlingen altijd al willen leren schieten met een hand- of kruisboog of willen ze heuse Schotse Highland Games spelen? Dan moet u hier absoluut heen. Of wat dacht u van Attractiepark Duinen Zathe? Zij staan, volgens eigen zeggen, garant voor de allerleukste schooldag van het jaar. Dit park heeft voor kinderen vanaf iedere leeftijd de meest fantastische attracties te bieden. Zo staat het park vol met waterglijbanen, is er een vulkaaneiland en maakt u de kinderen blij met een geweldig trapcircuit of met een rondje in de indoor apenkooi of in The London City Coaster, een supersnelle achtbaan met een maximale hoogte van veertien meter.

 

Opties genoeg dus voor uw schoolreisje. Nu de bus nog! Boek uw touringcar vandaag nog bij De Jong Tours in Damwoude.
  
  
  
 

0
Feed

Schrijf een reactie

Auto- en Touringcarbedrijf De Jong
Haadwei 58
9104 BH  Damwâld

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Huur een touringcar bij Auto- en Touringcarbedrijf De Jong in Damwoude of kom langs bij ons autobedrijf.