Uw autodealer en autogarage in Damwoude

Ook voor een mooie occasion gaat u naar Autobedrijf De Jong te Damwoude

Wanneer u een nieuwe of tweedehands auto gaat kopen, wilt u geen dealer die alleen maar mooie praatjes verkoopt. Bij Autobedrijf De Jong in Damwoude bent u verzekerd van deskundig advies. We verkopen namelijk niet alleen auto’s, maar verrichten evenzeer reparaties, onderhoud en apk-keuringen.

Als autodealer zijn we expert in Fiat-modellen

In onze showroom vindt u tal van auto’s. Het merendeel van onze collectie bestaat echter uit Fiat-modellen. Een auto verkopen zien we bij De Jong slechts als een deel van het traject. Service, een goed aankoopadvies en verantwoord onderhoud zijn zeker zo belangrijk. Bij Autobedrijf De Jong kunt voor al deze zaken terecht en heeft u altijd te maken met dezelfde contactpersoon.

 

In onze professionele werkplaats voeren we diverse reparaties uit en bieden we zowel kleine als grote onderhoudsbeurten aan. Uiteraard kunt u bij ons ook uw auto apk laten keuren.

 

Breng een bezoek aan onze showroom
We verwelkomen u graag in onze showroom. Van maandag tot en met zaterdag staan onze medewerkers voor u klaar om deskundig advies te geven. Kom langs bij onze vestiging aan de Hoofdweg 58 in Damwoude. Neem contact op voor meer informatie: bel 0511 - 42 12 82, stuur ons een e-mail of vul ons contactformulier in.

Talloze mooie, tweedehands Fiats

U kent ze misschien wel: de mooie, nieuwe retro-uitvoeringen van de klassieke Fiat 500. Een echt succesnummer; de ideale stadsauto die het ook nog heel goed doet op de snelweg. We hebben ze in meerdere goed geprijsde occasions. Liever een echte familieauto? Bekijk alvast onze verschillende modellen zoals de Fiat 500L, Bravo of Punto. Allemaal in zeer goede staat.