Maak een afspraak met Autobedrijf De Jong

Met de bus op schoolreisje in Friesland

 • Bus tour
  09/10/2020 0 Opmerkingen
  Met de bus op schoolreisje in Friesland

  In Friesland ligt het voor de hand om een schoolreisje te organiseren dat iets met water te maken heeft, maar u kunt er ook meer dan prima terecht voor een uitstapje van een heel ander kaliber. Natuurlijk is de keuze voor waar u kinderen mee naartoe neemt afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en van de lengte van de reis. Gaat u bijvoorbeeld maar een dagje of worden het misschien wel een paar dagen? Wat voor schoolreisje het ook wordt, één ding hebben ze allemaal gemeen: u komt er gemakkelijk met de bus. Niet met het openbaar vervoer maar met een luxe touringcar van De Jong Tours in Damwoude.

  Lees meer
 • Vakantie
  09/10/2020 0 Opmerkingen
  De vakantiecheck van uw auto

  De zomervakantie is niet zo heel erg ver weg en misschien hebt u plannen gemaakt om dit jaar met de auto op vakantie te gaan. Naar een bestemming in eigen land bijvoorbeeld of misschien zoekt u het wat verder van huis en reist u binnenkort af naar Frankrijk, Spanje, of naar de bergen in Oostenrijk of Zwitserland. Een feit is dat u tijdens uw vakantie andere eisen stelt aan uw auto dan wanneer u ermee naar uw werk rijdt of er boodschappen mee doet. Het is dus verstandig om te laten checken of uw auto klaar is voor deze klus, want u gaat dan wel op vakantie, uw auto zeker niet.

  Lees meer
 • Winterbanden
  09/10/2020 0 Opmerkingen
  Uw auto winterklaar maken: 10 tips

  Op uw auto moet u altijd kunnen rekenen. U wilt niet na hoeven denken of uw auto ’s morgens wel start of dat u onderweg ergens strandt omdat er iets niet meer naar behoren functioneert. In de winter hebben we te maken met andere weersomstandigheden dan in de zomer, omstandigheden, zoals kou, gladheid, pekel op de weg en sneeuw of ijzel, die meer vragen van uw auto. Om zonder zorgen in deze periode de weg op te kunnen, is het verstandig de auto ‘winterklaar’ te maken.

  Lees meer

Auto- en Touringcarbedrijf De Jong
Haadwei 58
9104 BH  Damwâld

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 21:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Huur een touringcar bij Auto- en Touringcarbedrijf De Jong in Damwoude of kom langs bij ons autobedrijf.