Touringcarverhuur met chauffeur te Damwoude

Neem contact op met De Jong Tours in Damwoude

Met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van busverhuur bent u bij De Jong Tours aan het juiste adres voor het huren van een touringcar. Onze medewerkers zetten zich volledig in om u een tot in de puntjes verzorgde, veilige en gezellige reis te garanderen.

Onze touringcars: geschikt voor 34 tot 58 personen

Bij De Jong Tours helpen we u met elke vervoersbehoefte. Of het nu een grote of een kleine groep betreft, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Al onze touringcars zijn voorzien van toilet, airconditioning, dvd- en audioapparatuur, warme- en koudedrankenfaciliteit, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en luchtvering.

 

Onze kleine vip-touringcar biedt plaats aan een gezelschap tot 34 personen en is extra voorzien van handige tafeltjes. In onze grootste bussen is plaats voor 58.

 

Wij doen graag al het mogelijke voor u, zodat u naderhand terug kunt kijken op een geslaagde dag. In overleg is er heel veel mogelijk. Waar u ook heen wilt: De Jong Tours brengt u er veilig en comfortabel naartoe. Neem contact op voor een offerte.

Vraag een offerte aan

Het wagenpark van De Jong Tours

58-personentouringcar

58-personentouringcar
• Inclusief alle voorzieningen, zoals bar, toilet, video, airco, verstelbare stoelen

 

50-personentouringcar
• Inclusief alle voorzieningen, zoals bar, toilet, video, airco

34-persoonstouringcar

34-persoons-vip-touringcar
• Inclusief alle voorzieningen, zoals bar, toilet, video, airco en extra voorzien van 2 tafels met 2 zitjes voor 4 personen